Vila Carolus

VODICE, DALMACIJA

Luksuzna Villa Carolus u Vodicama uz plažu


Luksuzna Villa Carolus Dalmatia nalazi se u mjestu Vodice kraj Šibenika, svega nekoliko metara od plaže koja je ujedno i šetnica duga 8km te spaja Srimu, Vodice i pitoreskno ribarsko mjesto Tribunj.

Vila je udaljena 500m od samog centra Vodica koje su turističko središte smješteno uz more poznato po svojem kulturno – zabavnom životu i bogatoj gastronomskoj ponudi.

Luksuzna Vila Carolus Dalmatia rasprostranjena na 530 m2 unutrašnjeg prostora ostavit će vas bez daha castell stilom uređenja i pomnim odabirom ručno izrađenog namještaja i detalja te je namjenjena za udoban boravak 10 gostiju.

Na samom ulazu u Vilu nalazi se prostrani hol s pianinom i biljarom , a u nastavku slijedi veliki dnevni boravak te prostrana kuhinja i blagovanje. Vila raspolaže s 5 spavaćih soba s 5 en-suite kupaonica, saunom i hidromasažnom kadom, gostinskim toaletom i praonicom.

Vanjski dio Vile u prizemlju se sastoji od prostrane terase s TV-om i stolnim nogometom, a na katu se nalaze tri balkona i velika terase sa TV-om i jacuzzi-em s predivnim pogledom na vodički arhipelag.

Vanjski sadržaj Vile stopljen s blizinom mora i okružen mediteranskim biljem raspolaže natkrivenom sjenicom s grill-om, vanjskim grijanim bazenom 8x4m s ležaljkama i tušem te natkrivenim parkirnim mjestima za vaše limene ljubimce.

Rezervacija

Upišite željene datume dolaska i odlaska i provjerite dostupnost